Plaça dels Jurats 1, Girona | 972 66 48 30 | emmg@emmg.info

Oferta formativa

Música per a tothom

de 4 a 6 anys

Jardí artístic

Espai educatiu pioner per viure i experimentar tots els vessants de l’expressió artística (música, dansa, teatre i arts plàstiques) d’una manera lúdica i creativa.

de 6 a 12 anys

Formació bàsica

Programa destinat a proporcionar una formació musical sòlida des d'un enfocament eminentment pràctic. A creativitat, els alumnes aprenen les bases conceptuals necessàries i ho fan sempre en grup i mitjançant activitats dinàmiques i socialitzadores. A classe d'instrument, posen en pràctica allò après amb l'instrument de la seva elecció.

de 6 a 99 anys

Música a mida

L’alumne escull lliurement les assignatures que vol cursar: especialitats, conjunts, formacions grans.

Diversitat funcional i transtorn de l'espectre autista

Musicoteràpia per a infants amb necessitats educatives especials

Sessions de musicoteràpia individuals, grupals i/o amb la participació de familiars, que busquen fer de la música una manera d'acompanyar els infants al llarg del seu procés de creixement i aprenentatge, per tal de desenvolupar el seu potencial i cobrir necessitats físiques, cognitives, socials i emocionals.

Vull ser professional

Cicle mitjà de música moderna

Pla de formació intensiu de música moderna per a aquells alumnes que volen preparar-se per accedir al pregrau universitari de música El Trampolí.

El Trampolí

El Trampolí facilita l’accés als estudis de grau universitari de música dels itineraris d’interpretació, pedagogia, sonologia, musicologia, direcció, composició i gestió. Es tracta de l’únic pregrau universitari validat per l’Escola Superior de Música de Catalunya i l’ofereix l’Escola de Música Moderna de Girona

Grans formacions

Girona Big Marxing Band

Una de les formacions estrella de l'EMMG que es presenta en un doble format: estàtic (La Moderna Big Band) i itinerant (Girona Marxing Band) amb un repertori específic per a cadascun d'ells.

Taller de Musicals

Una assignatura on els alumnes, d'entre 13 i 17 anys, es desenvolupen en les tres disciplines essencials del teatre musical: la música (cant), la interpretació i la dansa. El projecte final de l'assignatura és la presentació al públic d'una obra de producció pròpia de l'EMMG, interpretada íntegrament pels membres d'aquesta formació.

Cicle mitjà de música moderna

Pla de formació intensiu de música moderna per a aquells alumnes que volen preparar-se per accedir al pregrau universitari de música El Trampolí.

Es tracta d’un mòdul integral, pràctic i teòric, que s’adapta a les necessitats concretes dels qui volen aprofundir en els estudis de música moderna.

Consta de tres assignatures: Instrument principal, Llenguatge musical, Conjunt instrumental (combo o segon instrument). Si l’instrument principal escollit és rítmic o melòdic el secundari ha de ser harmònic i igualment a la inversa.

Pregrau universitari

El Trampolí

Què fem

El Trampolí facilita l’accés als estudis de grau universitari de música dels itineraris d’interpretació, pedagogia, sonologia, musicologia, direcció, composició i gestió. Es tracta de l’únic pregrau universitari validat per l’Escola Superior de Música de Catalunya i l’ofereix l’Escola de Música Moderna de Girona.

Currrículum formatiu

Els cursos són de 40 crèdits ECTS – 1.000 hores, de les quals 280 presencials. Són presencials les sessions lectives, les audicions, les classes magistrals, els seminaris i totes les acti- vitats formatives programades.