Plaça dels Jurats 1, Girona | Plaça de Sant Pere 20, Girona | Carrer Sant Antoni 1, Salt | 682 483 088 | emmg@emmg.info
Escola de música moderna de Girona

FAQs

Preguntes freqüents

Preguntes freqüents:

 

Quan podré fer la inscripció pel curs 2020/21?

Del 25 de maig al 5 de juny pels actuals alumnes i del 8 al 19 de juny pels nous alumnes.

 

Com he de fer la meva inscripció?

Actuals alumnes: has d’enviar un correu amb la teva petició a emmg@emmg.info

Nous alumnes: has d’omplir el formulari d’inscripció que trobaràs aquí

 

On puc consultar l’oferta formativa del curs 2020/21?

Tens tota la informació sobre l’oferta formativa de l’escola aquí

 

Quins seran els preus del curs 2020/21?

Pots consultar la informació dels preus aquí

El curs 2020/21 es mantindran els descomptes que ja s’aplicaven fins ara en les quotes que combinen més d’una assignatura (amb descomptes addicionals per cada assignatura que afegeixis). Al document de preus trobaràs una columna on s’especifiquen els descomptes en qüestió. 

Com a novetat pel curs 2020/21, si fas classe d’instrument a l’escola pots apuntar-te gratuïtament a la Girona Marxing Band, una de les nostres formacions estrella! 

 

On puc consultar la normativa escolar del curs 2020/21?

Tens tota la informació relativa a la normativa escolar aquí.

 

Si tinc dubtes o consultes, on m’he de dirigir?

Pots enviar un correu electrònic a emmg@emmg.info o trucar al 682 483 088. L’horari d’atenció al públic és de 10 a 14h i de 16 a 20h.

 

Com seran les classes el curs 2020/21?

La nostra previsió actual és realitzar les classes de forma presencial a les dues seus que ja teníem (les aules de Jurats a Girona i les de la Coma Cros a Salt), a les quals s’afegeix un nou espai de 54m2 a la Plaça de Sant Pere de Girona (a dos minuts de la Plaça dels Jurats). En tots els casos, estem habilitant espais que permetin la realització de les classes individuals i de les col·lectives complint escrupulosament les normes de seguretat sanitària establertes per les autoritats. En el cas de les classes col·lectives, es crearan grups reduïts en els espais més amples per assegurar les millors condicions per a l’alumnat i el professorat. També disposem de tot el material sanitari requerit per fer les classes amb la màxima seguretat. 

En cas que les autoritats estableixin un nou confinament de la població, farem les classes de manera telemàtica mentre duri el confinament. L’aprenentatge assolit durant aquests mesos ens ha servit per adquirir i dominar recursos digitals que ens permetran millorar les condicions i la qualitat de les classes telemàtiques. Durant l’estiu s’adaptaran tots els materials del curs per si aquesta situació es repeteix.