Plaça dels Jurats 1, Girona | Plaça de Sant Pere 20, Girona | Carrer Sant Antoni 1, Salt | 682 483 088 | emmg@emmg.info

Rafel Rostey

TRESORER - Bateria - Una Banda al Veïnat

Neix a Ullà a finals de l’any 1975. Comença a estudiar solfeig i bateria als 12 anys. Als 15, es desplaça a Barcelona on continua els estudis musicals al Taller de Músics. Rep classes de bateria de David Xirgu, Alex Tenas, Jordi Rossy i Jeff Ballard, entre d’altres. També participa en diferents combos i classes de llenguatge i harmonia amb professors com Lluís Vidal, Víctor de Diego, Joan Monné i Lluís Vergés.

L’any 1995 obté el Títol d’Especialista Intèrpret en Música Moderna, amb qualificació d’Excel·lent, que otorga l’INCANOP.

Comença la seva carrera professional als 15 anys a l’Orquestra de Xavier Cugat, i des de llavors continua compartint escenari amb músics i formacions musicals de diferents estils (Xavi Lloses, Ivó Oller, Alexis Cuadrado, Claudi Arimany, “Nito” Figueras, Orquestra de Cambra de l’Empordà, Empordà Fusió, Selva Jazz Band, Nina, Guillermo Caliero, Kodjo Senyo, Get the Groove…). Amb molts d’ells també hi ha col·laborat en diferents enregistraments.

Més de 20 anys d’experiència com a professor de bateria en diferents escoles de la provincia de Girona: Escola Municipal de Música de Torroella de Montgrí (1995-2014), Escola de Música Conrad Saló de La Bisbal d’Empordà (2008-2020), Escola de Música Moderna de Girona (des de 1995) i de la qual forma part de l’equip directiu des de l’any 2011.

És cofundador de La Girona Marxing Band i creador de La Moderna Drumline (La Moderna).

Membre de La Girona Marxing Band, La Madam Boogie, diferents espectacles amb Montserrat Cristau (Carta de Clàssics, Paris comme chez moi, entre d’altres).

Músic freelance.