Plaça dels Jurats 1, Girona | Plaça de Sant Pere 20, Girona | Carrer Sant Antoni 1, Salt | 682 483 088 | emmg@emmg.info

Montserrat Cristau

DIRECTORA - Cant - Taller de Musicals

Cantant amb una veu molt versàtil de formació clàssica, però amb important influència del jazz i de la música moderna. Ha estat sempre oberta a interpretar diferents gèneres i estils, i a gaudir de la música en general amb la veu com a instrument.

Inicia la seva formació com a músic i cantant de la mà del seu pare i músic Jaume Cristau. Acaba els seus estudis superiors amb Myriam Alió i Manuel Garcia Morante, al Conservatori Superior Municipal de Música de Barcelona en l’especialitat de cant i pedagogia aplicada a la veu, així com formació teatral amb Joan Antón Sànchez. Amplia la seva formació com a logopeda i higienista de la veu.

Actua periòdicament en diferents festivals de música i teatres de Catalunya, Euskadi, Espanya, França, Itàlia i Suïssa, amb diferents formacions tan clàssiques (orquestra simfònica i cambra), com modernes (quartet de jazz). Ha interpretat des d’àries d’òpera a fragments de musical americà, música francesa i clàssics del jazz. “Tocats per Broadway”, “Passió per Gershwin”, “París comme chez moi” són les seves darreres produccions. El proper 2020-21 estrenarà “Diva’s Tribute”.

Té més d’una trentena de CDs enregistrats com a solista amb diferents formacions.

La seva passió pel teatre musical i el seu domini d’aquest repertori l’ha fet especialitzar-se en formar a joves estudiants d’arts escèniques (ERAM). Actualment compagina la seva carrera com a cantant, amb la direcció de La Moderna (l’Escola de Música Moderna de Girona), professora de cant i tècnica vocal i directora del projecte “Taller de Musicals”.

Podeu escoltar-la a: https://soundcloud.com/monrafproduccions

+ info: www.montserratcristau.com