Plaça dels Jurats 1, Girona | Plaça de Sant Pere 20, Girona | Carrer Sant Antoni 1, Salt | 682 483 088 | emmg@emmg.info

Jordi Casas

Saxòfon - Clarinet - Una Banda al Veïnat

 

Blanes 1976.
Saxos, clarinet i tible.

Inicia els estudis musicals a l’escola de música de la Banda i cobla del Col·legi Santa Maria de Blanes. Posteriorment al Conservatori Isaac Albéniz de Girona, i al Conservatori del Liceu de Barcelona, on obté el títol de professor de saxo i tible amb Francesc Elias. Més endavant estudia clarinet amb Xavi Molina i Jordi Gallart. En l’àrea de música moderna, estudia saxo i combo amb Eladio Reinón i Bill McHenry a l’escola “El Musical” de Bellaterra on també hi treballa com a professor de saxo i clarinet. Harmonía moderna i arranjaments amb Pep Mateu i Lluís Vergés. Com a saxofonista participa en nombrosos seminaris i masterclass de referents del gènere com Gorka Benítez, Dick Oatts, Jazzsing de sant Andreu i composició amb Guillermo Klein.

Premi Enderrock Millor Artista de jazz 2012 amb Girona Jazz Project.

Ha estat membre de diferents cobles-orquestres (Vila de Blanes, Costa Brava,..) i en làmbit del jazz i música moderna (Impuls Big Band, Selva Big Band, Girona Jazz Project, Eladio Reinón supercombo, musical Cabaret, quartet de saxos Gironsax, entre altres grups i formacions…). També en diferents projectes com Biflats, Cris Juanico rock&cobla, Orquestra Camera Musicae… Actualment forma part de Girona Jazz Project, Za!&Transmegacobla, cobla La Flama de Farners, el musical “Els colors de Duke Ellington”.

Com a professor ha treballat a l’Escola de Música del Col·legi Santa Maria com a director i professor, El Musical de Bellaterra, La Moderna de Calonge. Actualment és professor al conservatori l’Energia de Palafrugell i a La Moderna de Girona.