Plaça dels Jurats 1, Girona | Plaça de Sant Pere 20, Girona | Carrer Sant Antoni 1, Salt | 682 483 088 | emmg@emmg.info

Eduard Prats

Trombó de vares i pistons - Fiscorn - Llenguatge - La Moderna Big Band - Girona Marxing Band - Una Banda al Veïnat

Nascut a La Bisbal d’Empordà el 1986. Instrumentista de fiscorn i trombó de vares, inicia els estudis musicals a l’Escola Conrad Saló de la seva vila natal. És el primer llicenciat per l’ESMUC en Grau Superior de fiscorn. Posteriorment, també es llicencia en Grau Superior de trombó de vares al Conservatori Superior del Liceu.

Ha actuat en diversos escenaris d’arreu del món, compartint formació amb Andrea Bocelli, Maceo Parker, Santiago Auserón, Sílvia Pérez Cruz, Josep Carreras, Arcangel, Albert Guinovart, Martirio, Milos Karadaglic i Bob Mintzer, entre d’altres.

Actualment compagina la faceta d’intèrpret a la cobla La Principal del Llobregat, Original Jazz Orquestra del Taller de Músics, GIOrquestra, Biflats i Girona Jazz Project amb la de pedagog a diverses escoles de música.

Alguns dels premis que ha obtingut han estat els d’interpretació en solitari en l’especialitat de fiscorn de la Beca Josep M. Bernat; al 2005 un accèssit i al 2006 primer premi ex-aequo. En l’especialitat de trombó de vares, Matrícula d’Honor i Premi d’Honor de Grau Mitjà al Conservatori de Barcelona al 2008.