Plaça dels Jurats 1, Girona | Plaça de Sant Pere 20, Girona | Carrer Sant Antoni 1, Salt | 682 483 088 | emmg@emmg.info

Davit Bayés

Baix elèctric - Contrabaix - Combo - Llenguatge

Davit Bayés baixista i contrabaixista, provinent del jazz, s’inicia en el món de la música moderna de forma autodidàctica a partir de moltes actuacions i enregistraments fonogràfcs. Més tard s’endinsa en el món del jazz, la improvisació i la composició al Taller de Músics de Barcelona i l’escola de música moderna de Badalona, a través de músics reconeguts com David Mengual, Horacio Fumero, Joan Chamorro, Miquel Angel Cordero, Lluís Olària, Giula Valle, entre d’altres.

Des d’aleshores no ha parat de col·laborar en un gran nombre de projectes, grups, gravacions i col·laboracions musicals. Entre d’altres, ha treballat en els musicals Rent, Hermanos de Sangre, No són maneres de matar una dona, Mamma Mia i ha acompanyat a grups com Nena Daconte, Alejandro Martínez, The Peeping Toms, Los Discípulos de Otilia, etc.

Actualment treballa com a professor d’instrument, llenguatge musical i combo a La Moderna, a l’Escola de Música de Santa Cristina d’Aro i dirigint dues corals de Gospel: Palamós Gòspel Choir i Gospel d’Aro.