Plaça dels Jurats 1, Girona | Plaça de Sant Pere 20, Girona | Carrer Sant Antoni 1, Salt | 682 483 088 | emmg@emmg.info

David Mauricio

Cant - Llenguatge

 

Nascut a Girona el 1988, va començar a cantar i tocar la guitarra de manera autodidacta als 14 anys. Amb 18 va decidir iniciar la seva formació musical al Taller de Músics de Barcelona. Engrescat pel jazz, decideix continuar el seu aprenentatge cursant el Títol Superior de Música a l’ESMUC, en l’especialitat de Cant Jazz. Dintre d’aquest gènere en David participa als projectes “Remember Coltrane & Hartman” i “Singing Chet” amb actuacions a sales com el Jamboree de Barcelona o el Sunset de Girona.

Atret també pel teatre musical, li sorgeix l’oportunitat de formar part del planter d’actors de l’obra “Goodbye Barcelona”, on viurà una exitosa temporada al Teatre del Raval, rebent el premi estatal al Millor musical, a la setena edició dels Premios de Teatro Musical. També participa en els musicals “La Monyos” i “Josafat”, amb el qual trepitja l’escenari del Teatre Municipal de Girona, la seva ciutat natal.

Actualment  està treballant en el seu projecte en solitari i després de publicar els seu primer disc “Ocells Perduts” (Segell Microscopi) al 2017, aquest 2020 treurà el seu segon treball que portarà el títol de “El Fruit Vermell”.

Com a docent té experiència en diverses escoles d’àmbit municipal, i actualment treballa a l’Escola de Música Moderna de Girona i al Taller de Músics de Barcelona.