Plaça dels Jurats 1, Girona | Plaça de Sant Pere 20, Girona | Carrer Sant Antoni 1, Salt | 682 483 088 | emmg@emmg.info

Dani Ibáñez

Guitarra - Llaüt

Músic professional, pedagog musical i productor amb experiència en les arts escèniques. Estudis de música moderna al Taller de Músics de Barcelona, Graduat en Música per la UNIR, estudis en Músiques tradicionals del Mediterrani i Orientals (a l’Índia, Turquia, Marroc…)  i de producció musical i enregistrament a 44.1 Estudis.

Instrumentista de guitarra, instruments tradicionals de plectre (llaüts, bouzuki, mandoles, baglama i sitar), percussions i música electrònica.

Treballo i he treballat en molt diverses produccions, en músiques modernes (amb La Banda del Surdo, Möondo, Albert Pla, El Bicho…), en músiques del món (amb Bougaleb Laariff, Los Comino, Abdeljalil Kodsi, Maria del Mar Bonet…), en produccions teatrals (amb Tripijoc Teatre, La Fura dels Baus, Comediants…), en música contemporània (amb The Wave Ensemble…), en espectacles familiars i audicions didàctiques (amb Migrasönics Cia, Khan Cartrö, Atot teatre…) i en centres de formació musical Musicom Girona, Escola de Música de Cadaqués, Escola Conrad Saló, Escola de Música Moderna de Girona, etc.