GIRONA BIG MARXING BAND

www.gironamarxingband.com


Pícnic Jazz – Girona Jazz Festival 2018Carnaval 2018 / Veïns del MercadalGirona Big Marxing Band/La Moderna Big Band
…”Com si Girona fos New Orleans, i l’Onyar el Mississipí”. X. Castillón.

Projecte pedagògic creat el curs 2013-14 per l’Escola de Música Moderna de Girona, destinat a joves estudiants d’instrument de vent i percussió, amb la finalitat d’endinsar-los en el llenguatge de la música popular de New Orleans, inspirats per la sèrie televisiva Tremé i en la nova fornada de músics i estils que es fusionen.

La Girona Marxing Band, ha participat en el Black Music Festival en les edicions de 2013, 2014, 2015 així com al Girona Jazz Festival 2014-15-16.
Participa de la majoria d’activitats de la ciutat de Girona on la música de carrer hi és present i n’és la més activa banda sonora, Fires de Sant Narcís, Encesa de Llums de Nadal, Festes de Primavera, etc.

La primavera de 2016 van gravar el seu primer disc “Tremé Spirit” als estudis 5Grama.

Com a projecte viu i amb molta inquietud, aquest curs 2017-18 la Girona Marxing Band es reinventa, sense prendre la identitat de formació de carrer, i amplia el repertori en estàtic format de big band, incorporant base rítmica i adoptant el nom de La Moderna Big Band.

Actualment el director titular és Eduard Prats (trombó), amb la col·laboració de Rafel Rostey (bateria) així com Genís Bou (saxòfon), tots ells professors de l’EMMG i Montserrat Cristau (Cap d’estudis de l’EMMG) com a coordinadora.

*Els assajos son els dilluns de 18,15h a 19,45h als Bucs Marfà.


Festes de la Llum / VIBRA . NADAL 2017


Clica i obre el nostre Web!!!

Girona Marxing Band – I Feel Like Funkin' It Up

Fa uns mesos la fotògrafa Saskia Domken Schlechter ens va venir a veure per fer-nos un reportatge de fotos i un vídeo per un projecte personal de l'Institut d'Estudis Fotogràfics de Catalunya. Avui us presentem el vídeo! No només hi trobareu moments dels nostres assajos i actuacions, sinó que, a més a més, podreu escoltar un dels temes que formen part del nostre primer CD, "Tremé Spirit", que presentarem el proper 30 de setembre dins del Girona Jazz Festival. Un viatge musical de Nova Orleans a Girona… Gaudiu-lo!PD: Abans de tot això, però, ens veiem demà a la Festa Major de Torroella de Montgrí!

Publicada por Girona Big Marxing Band – La Moderna Big Band en viernes, 26 de agosto de 2016

Imatges i video de Saskia Schechter